Ajankohtaista

Yksityistilaisuus 29.9. klo 13-18

Yksityistilaisuus 27.9. klo 12-15

Wasa by Night ke 20.9. @Kellari

Keskiviikkona 20.9. on jälleen Wasa By Nightin aika, ja Villan Kellari on tietenkin täysillä menoissa mukana! Kellariin siis ja leimapassit täyteen! Vasa by Night-iltana Villan kellarissa on bileet pystyssä! DJ Matias soittaa klo 22 alkaen, ja meno jatkuu läpi yön! Festaritarjouksena Kellarin Burger puuhilligrillissä grillatulla hereford-pihvillä hintaan 15 €.

Kimmo Blom Show & Dinner 26.10. klo 18

Queen tulkinnoistaan tunnettu Kimmo Blom tarttuu jazzin kulta-ajan klassikoihin kun Villan Show & Dinner tuo huippuviihdettä syksyn keskelle. Kuolemattomien klassikoiden rinnalla kulkevat luonnollisesti myös Queenin ajattomat hitit tyylikkäinä sovituksina. Tervetuloa nauttimaan ainutlaatuisesta tunnelmasta, loistavasta ruoasta ja huippuviihteestä! Show & Dinner 59 €/hlö Viinipaketti 27 € /hlö Tiedustelut ja varaukset Villa Sandvikenin myyntipalvelusta myynti@villasandviken.fi tai 020 … Jatka lukemista Kimmo Blom Show & Dinner 26.10. klo 18

Villan uudistunut buffetlounas on katettuna ma-pe 11-14

Villan notkuva lounasbuffet on katettuna arkisin klo 11-14. Koko viikon lounaslista löytyy täältä: http://www.villasandviken.fi/ravintola-villa/lounaalle/ Tervetuloa! ps. Nyt meillä voi maksaa myös ePassi-sovelluksen LounasPassilla!