Ajankohtaista

Omistajapäivät ti–la 21.-25.5!

Omistajapäivillä ti–la 21.-25.5. saat -20% ruoasta S-Etukortilla S-ryhmän ravintoloissa Vaasassa, Kokkolassa ja Ylivieskassa. Etu koskee aamiaista, lounasta ja illallista sekä alkoholittomia juomia. Nyt syödään hyvin! Tervetuloa!

Tulevat yksityistilaisuudet, Villan Kellari palvelee!

Villan pääsali on yksityiskäytössä useana lauantaina kesän aikana. Lounasta ja illallista saa kuitenkin yksityistilaisuuksista huolimatta myös lauantasin, sillä Villan Kellari ravintola palvelee asiakkaita aina silloin kun pääsali on juhlaväen käytössä! Pääsali on varattuna seuraavina ajankohtina, lämpimästi tervetuloa Villan Kellariin! La 8.6.2019 Ke 19.6.2019 (Pääsalissa yksityistilaisuus klo 9-13, lounas tarjoillaan Kellari ravintolassa klo 11-14) La 6.7.2019 … Jatka lukemista Tulevat yksityistilaisuudet, Villan Kellari palvelee!

Villan uusi A la carte menu on täynnä sesongin makuja

Uutuutena kesäiseltä a la carte listalta löytyy mm. graavilohta ja jokirapumoussea sekä pääruoista haukiburger. Klassikoista paluun tekee Villan burger, pippuripihvi sekä paistettu kuha. Kesämenun uusia jälkiruokia on suklaa brownie kinuskin ja vanhan ajan vaniljajäätelön kera sekä pannacotta. Herkullinen Pavlova löytyy menulta toki myös! Lämpimästi tervetuloa tutustumaan uuden menun raikkaisiin annoksiin ja muista samalla hyödyntää tarjouksemme Villan … Jatka lukemista Villan uusi A la carte menu on täynnä sesongin makuja

Aukioloajat 2019

Villan vuoden 2019 aukioloajat löydät täältä Lämpimästi tervetuloa! <3