Ajankohtaista

Villalla on uusi upea ruokalista!

Villalla on uusi upea ruokalista! Monipuolinen makumaailma ja laadukkaat ruokatuotteet takaavat makuelämyksen, joka jää mieleen. Tervetuloa maistamaan ja ihastumaan! Tutustu uuteen ruokalistaan täältä

Villan maukas brunssi tarjolla lauantaisin!

Villan brunssi palaa joululomalta ja on nyt aina lauantaisin klo 10-14! Unohda kaupungin humut ja kiireet ja tule nauttimaan yhdessä ystävien ja perheen kesken Villan talvesta ja herkullisesta brunssista! Ihanaa Villan brunssia tarjoillaan joka lauantai klo 10.00–14.00 (alkaen 13.1). Tervetuloa nauttimaan! Brunssin hinta 28 € Lasten hinnat: 0–3 v. ilmainen, 3–6 v. 6 €, 6–12 v. … Jatka lukemista Villan maukas brunssi tarjolla lauantaisin!

Tervetuloa Villan laadukkaalle lounaalle!

Villan taitavat kokit ovat loihtineet talvisen lounasmenun, jossa valittavana on viisi erilaista kaunista ruoka-annosta. Keittiömme vaalii alueen perinteitä ja tuottaa silkkaa lähiruokaa sointuvina makuyhdistelminä, kaikella rakkaudella ihanille asiakkaillemme. Uutuutena huikean hyvä lounaspassietu; joka 10. annos ihan ilmaiseksi! Lounaspassi voimassa Villan lisäksi Kokokanassa, Amarillossa ja Rossossa. Tule nauttimaan, yllättymään, iloitsemaan ihanasta elämästä kanssamme! Lounas tarjolla tiistai-perjantai, … Jatka lukemista Tervetuloa Villan laadukkaalle lounaalle!