FestiVilla

Villa Sandvikenin omat festit kesäkuussa tarjoilevat kattauksen suven parhaita antimia Hietalahden puistossa. Suomen kärkiesiintyjien lisäksi FestiVillassa fiilistellään monipuolisella ruokatarjonnalla, laatuviineillä, pikniktunnelmalla ja Villa Sandvikenin ainutlaatuisella miljööllä. Lapset pääsevät nauttimaan festivaalitunnelmasta omana festipäivänään lauantaina klo 12-14, lasten festivaaleille on ilmainen sisäänpääsy!

Kesän paras kattaus makuja ja musiikkia

FestiVilla on ainutlaatuinen yhdistelmä laadukasta ruokaa, juomaa ja musiikkia. Festit tuovat Hietalahden puistoon joukon Suomen musataivaan kirkkaimpia tähtiä ja mielenkiintoisimpia esiintyjiä. Kahden päivän artistitarjonta takaa juhlafiiliksen kaikelle festikansalle.

Festien ajaksi Villan puistoon parkkaa ruokarekkoja, jotka tarjoilevat monipuolisen kattauksen katuruokaelämyksiä. Juomateltoissa viihdytään ja nautiskellaan viinituottajien ja pienpanimoiden parhaimmistolla. Herkullisen festitunnelman kruunaa puistoon levittyvä piknik-alue. Myös Villan upea terassi on juhlijoiden käytössä.

VIP-paketit ja yritysliput

FestiVillaan on saatavana VIP-paketteja, joihin sisältyy korkeatasoinen kattaus musiikkia ja makuelämyksiä. VIP-vieraille katetaan laadukas buffetpöytä Villa Sandvikenin päärakennuksen sisätiloihin.

Yrityksille on tarjolla yrityslippuja, joihin kuuluu yhden päivän sisäänpääsy FestiVillaan, herkullinen katuruoka-annos festien ruokarekoista sekä neljä drinkkilippua.

VIP-paketin buffet:

Alkuruoka:

Vihreä salaattisekoitus ja kirpeää salaatinkastiketta

Tyrnigraavattua haukea ja punasipulihilloketta

Jääkellarin lohta, punasipulia ja sitruunamajoneesia

Punajuurigraavattua siikaa ja nokkospestoa

Jokirapuskageneita ja kananmunaveneitä

Sandvikenin maustesilakoita neljällä tavalla
-makuina kataja, kuusenkerkkä, tyrni ja nokkonen

Paahdettuja perunoita ja tillipestoa

Pitkään haudutetusta lampaasta valmistettua rilletteä ruohosipulimajoneesin ja ruismurun kera

Paahtopaistia, waldorfinsalaattia ja paahdettuja pähkinöitä

Mustajuuri-perunasalaattia

Papu-oliivisalaattia

Villa Sandvikenin omaa etikkakurkkua ja -porkkanaa

Tyrnileipää ja puolukkalimppua sekä luomukirnuvoita

Pääruoka:

Sandvikenin keittiössä pintasavustettua lohta ja limehollandaisea

48 h haudutettua rotukarjan rintaa ja olutkastiketta

Gruyèreduchesseperunoita ja kermassa haudutettuja herneitä

Paahdettuja kauden kasviksia

Jälkiruoka:

Pavlovaa ja tyrniä

Lasten Festit

Lasten omana festipäivänä rokataan Hevisauruksen tahtiin ja nautitaan Mimi & Kuku -duon musiikkiteatteriesityksistä. Lasten päivän tapahtumassa klo 12-14 lapset ja aikuiset pääsevät FestiVillaan ilmaiseksi!

Perjantai (k-18)

Portit aukeavat klo 18

Lenny & The New Wings

Lenny Paarman, Ana Naalin, John J. Kuljun ja Hank Mannion muodostama rock-kokoonpano.
Kuuntele:

The Nipples

Neljän miehen kokoonpano viihdyttää kattauksella rockklassikoita.

Yön Polte

Esikoissinglellään Tyttö sinä olet meritähti suursuosioon singahtanut kokoonpanon muodostavat Stig sekä vaasalaisräppäriduo Kuningas Pähkinä ja Setä Tamu.
Kuuntele:

Ile Kallio Big Rock Band

Vuonna 2013 perustetun yhtyeen uusi albumi julkaistiin syksyllä 2016. Live-energiaa sykkivä bändi soittaa bluesrock-soulia väkevillä mausteilla.
Kuuntele:

Kaija Koo

Kestosuosikki Kaija Koo palaa keikkatauoltaan. Marraskuussa 2016 ilmestyneen uusimman albumin suosikit Siniset tikkaat ja Nää yöt ei anna armoo (feat. Cheek) täydentävät naisen jo ennestään hittejä pursuavaa keikkaohjelmistoa. Kaija on ehdolla kolmessa kategoriassa vuoden 2017 Emma-gaalassa.
Kuuntele:

DJ Lapa

Legendaarinen DJ Lapa viihdyttää festikansaa väliajalla.

Lauantai (k-18)

Portit aukeavat klo 18

Unia

Tunteita ja tunnelmaa tihkuva Unia tarjoilee vaihtoehtomusiikkia ja poppikoukkuja.
Kuuntele:

K.A.J.

Vöyrin murteella valtakunnan tietoisuuteen ponnahtanut KAJ on nuoresta iästään saavuttanut jo legendaarisen maineen. Kolmen kaveruksen muodostama pohjalaisryhmä yhdistää esiintymisessään musiikkia, tanssia ja huumoria.
Kuuntele:

Tribute to Queen – Kimmo Blom

Queen-tribuutillaan Helsingin Casinolla hurmannut Kimmo Blom tuo rocklegendan hitit ja näyttävän shown’sa festien lauantai-iltaan.

SANNI

Suomalaisartistien kärkinimi Sanni on vallannut paikan suomalaisten sydämissä itse säveltämillään ja sanoittamillaan biiseillä. Naisen omaa nimeä kantava uusin albumi julkaistiin vuoden 2016 lokakuussa, ja se myi ennakkoon platinaa. Albumin ensimmäinen single Että mitähän vittua keräsi kaikkien aikojen striimiennätykset ja oli alkusoittoa levyn tuleville hiteille Vahinko, Oo se kun oot (feat. Paperi T) sekä Ku Kanye Kanyee (feat. Cheek). Sanni vei vuoden naisartistin Emma-pystit vuosina 2014 ja 2016. Tänä vuonna hän on ehdolla kuudessa eri kategoriassa.
Kuuntele:

Poets of the Fall

Pitkän linjan rocksuosikki julkaisi viime vuonna Clearview-albumin, joka vei yhtyeen keikkailemaan myös ulkomaille. Pitkä kiertue päättyy kotimaan keikkalavoille.
Kuuntele:

DJ Lapa

Legendaarinen DJ Lapa viihdyttää festikansaa väliajalla.

Lasten festit (s)

Lasten festien portit aukeavat klo 12

Hevisaurus

Dinosaurushevin suurnimi Hevisaurus on lasten suosikki. Vuonna 2009 perustettu bändi nappasi lastenmusiikillaan Emman vuonna 2010.
Kuuntele:

Mimi & Kuku

Lastenmusiikkiteatteriduo Mimi & Kuku ottaa lapset mukaan esityksiinsä. Energinen kaksikko käsittelee lasten maailman päivänpolttavia aiheita ja aktivoi esiintymisellään pikkuväen omaa ajattelua ja mielikuvitusta.
Kuuntele:

Liput

PERJANTAI 16.6. k-18
Liput 40 €/35 € S-etukortilla
+ toimitusmaksu

LAUANTAI 17.6. k-18
Liput 40 €/35 € S-etukortilla
+ toimitusmaksu

Kahden päivän lippu 16.6.–17.6.
70 €/60 € S-etukortilla
+ toimitusmaksu

Yhden päivän VIP-lippu 105 €. Sisältää aluelipun, illallisen FestiVillabuffetissa, Villa Sandvikenin sisätilojen käytön ja lasillisen kuohuviiniä.

Yhden päivän Yrityslippu 60 €. Sisältää aluelipun, yhden katuruoka-annoksen ruokarekasta ja neljä drinkkilippua. Saatavana yli 5 hengen ryhmille.

Liput ja lippupaketit saatavana Studio Ticketistä.

VIP- ja Yritysliput myy Villa Sandvikenin myyntipalvelu: puh. +358 20 7808850 tai myynti@villasandviken.fi