FestiVilla

FESTEILLÄ ON KESÄN PARAS FIILIS!

FestiVillaa juhlitaan jälleen kesäkuun puolivälissä Vaasassa Hietalahdenpuistossa. Viime vuoden tapaan Villan omat festit tarjoavat kaksipäiväisen kattauksen kotimaan kärkiartisteja Villa Sandvikenin upeassa miljöössä.

Tutustu lippupaketteihin sivun alareunassa.

PERJANTAI

(k-18)

Kristian Meurman

Mies, ääni ja kitara. Luvassa rockia, kenties bluesia ja aika vähän iskelmää. Vivahteikkaan uran tehneen Meurmanin esikoisalbumista on ehtinyt vierähtää jo vuosikymmen.

Viktor Hurmio & Fetknopparna

Jo vuonna 1982 Vaasassa alkunsa saanut bändi on vuosien var-rella noussut salaperäisyyden verhoamaksi myyttiseksi rocklegendaksi. Kenties 80-luvun suurin suomenruotsalainen kokoonpano aloitti Tuomari Nurmio -covereilla, ja osaa uransa alkutahtien tapaan edelleen hurmata yleisönsä.

FORK

FORK ei ole perinteinen rock- eikä a cappella -bändi vaan jotain muuta. FORK tekee a cappella -musiikille saman, mitä Jimi Hendrix teki kitaralle. Bändin laajaan ohjelmistoon kuuluu niin Coldplayta, Lenny Kravitzia kuin Rihannaakin.

Jukka Poika

Jukka Poika on Suomi-reggaen suurnimi, joka saa yleisön takuuvarmasti heilumaan rennonletkeiden rytmiensä tahtiin. Positiivisen elämänasenteen nimiin vannova Jukka Poika julkaisi viime marraskuussa uuden singlen Rakkaus on meissä.

JVG

Jaren ja VilleGallen muodostama JVG on kiistatta Suomen suosituin rap-yhtye. Viime vuoden toukokuussa yhtye starttasi Paluu tulevaisuuteen -kiertueensa kahdella megakonsertilla Hartwall
Arenalla, ja samana vuonna julkaistiin hitit Paluu tulevaisuuteen, Hehkuu ja Revolveri, jotka kaikki lukeutuvat vuoden striimatuimpien kappaleiden joukkoon. JVG on ehdolla vuoden 2018 Emma-gaalassa neljässä kategoriassa: vuoden albumi (Popkorni), vuoden biisi (Älä jätä roikkuu), hiphop sekä vuoden yhtye.

LAUANTAI

(k-18)

Popvatkain

Hillitön bilebändi kaikenikäisille ja kokoisille! Musiikissaan ryhmä palaa nuoruutensa kotimaisiin sekä ulkomaisiin hitteihin ja höystää kokonaisuutta uudemmilla helmillä. Lavalla popkoneessa
vatkautuvat niin Eput, Dingo, Frederik, Tommi Läntinen, Kolmas nainen, Popeda kuin monet ulkomaisten huippuartistien menobiisit ruotsiksi ja englanniksi.

Mira Luoti

PMMP:stä soolouralle ponnistanut Mira Luoti julkaisi viime vuonna debyyttialbuminsa, jota kiiteltiin henkilökohtaisesta ja artistin kuuloisesta otteesta. Nainen on ihastuttanut vahvan fyysisellä liveshow’llaan ja keikkailee tätä nykyä uuden bändinsä kanssa, joka koostuu mm. Tiktakista, Indicasta, Wrecking Queesistä ja Astrid Swanin yhtyeestä tutuista muusikoista. Mira julkaisi marraskuun lopussa uuden singlen Seinän läpi.

Roope Salminen ja Koirat

Roope Salminen & Koirat on noussut suosioon räjähtävillä liveesiintymisillään. Kahdeksanhenkisen bändin keikoilla bileet pannaan pystyyn sekä yleisössä että lavalla. Vuonna 2010 perustettu yhtye tunnetaan mm. kappaleista Snadi, Sinulle mutsi, Madafakin darra ja Pilkun jälkeen.

Tuure Kilpeläinen ja Kaihon Karavaani

Tuure Kilpeläinen ja Kaihon Karavaani kuvailee itse musiikkiaan ”kaihomareiksi” – luvassa on rytmiä, karnevaalia, akustista tunnelmointia, surumielistä kaihoa ja isoa iloa. Live-esiintymisillä yleisönsä villinneen yhtyeen kuudes levy ilmestyi marraskuussa.

Reino Nordin

Musiikkityyliään muokannut Reino Nordin on noussut Antaudun-albuminsa myötä kotimaisten artistien tähtikaartiin ja nappasi tänä vuonna uransa ensimmäiset viisi Emma-ehdokkuutta. Nordinin singlet Antaudun, Kato mua silmiin, Momentumii ja Kosketa ovat nousseet yksi toisensa jälkeen hiteiksi, ja Antaudun rikkoi lisäksi nopeasti 10 miljoonan striimin maagisen rajan. Samaan on aiemmin yltänyt vain kourallinen suomalaisia artisteja.

LASTEN FESTIT, ILMAINEN SISÄÄNPÄÄSY

Lauantai päivä (s)

Mimi & Kuku

Lastenmusiikkiteatteriduo Mimi & Kuku ottaa lapset mukaan esityksiinsä. Energinen kaksikko käsittelee lasten maailman päivänpolttavia aiheita ja aktivoi esiintymisellään pikkuväen omaa ajattelua ja mielikuvitusta.

Herra Heinämäen Lato-orkesteri

Herra Heinämäki on stressaantunut maanviljelijä, jonka puuhailujen seuraaminen on kylän lapsille suurta huvitusta. Herra Heinämäen päivien pelastus on hänen ladossaan asustava Lato-orkesteri, jonka musiikki tuo helpotusta kiireisen maatilan isännän arkeen. Heikki Salo ja Janne Louhivuori julkaisivat vuonna 1999 Omskista-lastenmusiikkilevyn, johon perustuva Herra Heinämäen Lato-orkesteri -TV-sarja esitettiin Pikku Kakkosessa.

YHDEN PÄIVÄN LIPPU 42 €

S-Etukortilla 37 €

KAHDEN PÄIVÄN LIPPU 75 €

S-Etukortilla 65 €

YRITYSLIPPU 70 €

Yritysliput sisältävät yhden päivän aluelipun, neljä drinkkilippua ja yhden ruoka-annoksenFestiVillan ruokarekasta. Yritysliput saatavana ainoastaan yli 5 hengen ryhmille.

VIP-PAKETTI 120 €

VIP-paketti sisältää yhden päivän aluelipun, illallisen FestiVilla-buffetissa, Villa Sandvikenin sisätilojen ja VIP teltan käytön sekä lasillisen kuohuviiniä.

Liput saatavana Studio Ticketistä ja Villan myyntipalvelusta:
+358 20 7808850 tai myynti@villasandviken.fi.

Studio Ticketin palvelumaksu 3,50 €.