FestiVilla

Villa Sandvikenin omat festit kesäkuussa tarjoilevat kattauksen suven parhaita antimia Hietalahden puistossa. Suomen kärkiesiintyjien lisäksi FestiVillassa fiilistellään monipuolisella ruokatarjonnalla, laatuviineillä ja Villa Sandvikenin ainutlaatuisella miljööllä. Lapset pääsevät nauttimaan festivaalitunnelmasta omana festipäivänään lauantaina klo 12-14, lasten festivaaleille on ilmainen sisäänpääsy!

Kesän paras kattaus makuja ja musiikkia

FestiVilla on ainutlaatuinen yhdistelmä laadukasta ruokaa, juomaa ja musiikkia. Festit tuovat Hietalahden puistoon joukon Suomen musataivaan kirkkaimpia tähtiä ja mielenkiintoisimpia esiintyjiä. Kahden päivän artistitarjonta takaa juhlafiiliksen kaikelle festikansalle.

Festien ajaksi Villan puistoon parkkaa ruokarekkoja, jotka tarjoilevat monipuolisen kattauksen katuruokaelämyksiä. Juomateltoissa viihdytään ja nautiskellaan viinituottajien ja pienpanimoiden parhaimmistolla. Herkullisen festitunnelman kruunaa puistoon levittyvä alue. Myös Villan upea terassi on juhlijoiden käytössä.

FESTIEN OHJEET JA SÄÄNNÖT

FESTIBUSSI
Festibussi kulkee perjantaina ja lauantaina kello 18.00 alkaen nonstopina torin bussipysäkiltä festialueelle noin 3 kertaa tunnissa. Festibussi ei kulje lasten festien ajan.

PYSÄKÖINTI
Rajallisen parkkitilan vuoksi toivomme, että festivieraat jättävät omat autonsa kotiin. Pysäköinti on sallittua vain Rantamaantien varrella Tennis Centerin takana ja pesäpallostadionin takana sijaitsevilla hiekkakentillä.

OMAT EVÄÄT
Festien ruokatarjonnasta vastaavat herkullisia katuruokaelämyksiä tarjoavat ruokarekat. Lasten festeillä on tarjolla ruokaa ja juomaa. Iltatapahtumiin ei omia eväitä.

SATEEN SATTUESSA
Alueella myydään kertakäyttösadetakkeja. Festeille saa ottaa mukaan oman sateenvarjon, mutta teräväpäiset pitkät varjot on jätettävä kotiin.

KORTTI VAI KÄTEINEN
Toivomme festivieraiden käyttävän pääasiassa käteistä rahaa.

 

– Jos sinulla on S-etuhintainen lippu, S-Etukortti on esitettävä portilla.

– Festeillä ei sallita teräväpäisiä pitkiä sateenvarjoja. Alueella on myynnissä kertakäyttösadesuojia.

– Iltatapahtuman ikäraja on 18 vuotta.

– Henkilöllisyystodistuksena hyväksytään vain viralliset henkilöllisyystodistukset: ajokortti, passi tai kuvallinen henkilökortti. Kela-kortti ei ole virallinen henkilöllisyystodistus.

– Autot kannattaa jättää keskustaan tai niille varatuille parkkipaikoille.

– Avustajan tuominen festeille on ilmaista vammaisille henkilöille, joilla on oikeus avustajaan.

– Alueella on myynnissä vesipulloja, joita voi tarvittaessa täyttää vesipisteillä.

– Porteilla suoritetaan turvatarkistus.

– Alueella on pyörätuolikoroke.

– Sisäänkäynnin yhteydessä on vartioitu narikka.

– Tupakointi on kielletty lavan välittömässä läheisyydessä sekä teltoissa ja sisätiloissa.

– Kuvaaminen on sallittua ja jopa suotavaa. Mikäli artistit eivät halua itseään kuvattavan, siitä ilmoitetaan erikseen. Festien virallinen hastag on #festivillavaasa.

– Bajamajat sijaitsevat Villan takana. Festialueella Villan sisätiloissa on inva-WC.

– SPR:n ensiaputeltta päivystää festien ajan alueella.

Perjantai (k-18)

Portit aukeavat klo 18, esiintyjien aikataulut ovat suuntaa-antavia

Lenny & The New Wings klo 18.30-19.15

Lenny Paarman, Ana Naalin, John J. Kuljun ja Hank Mannion muodostama rock-kokoonpano.
Kuuntele:

The Nipples klo 19.45-20.45

Neljän miehen kokoonpano viihdyttää kattauksella rockklassikoita.

Yön Polte klo 21.15-22.15

Esikoissinglellään Tyttö sinä olet meritähti suursuosioon singahtanut kokoonpanon muodostavat Stig sekä vaasalaisräppäriduo Kuningas Pähkinä ja Setä Tamu.
Kuuntele:

Ile Kallio Big Rock Band klo 22.45-23.45

Vuonna 2013 perustetun yhtyeen uusi albumi julkaistiin syksyllä 2016. Live-energiaa sykkivä bändi soittaa bluesrock-soulia väkevillä mausteilla.
Kuuntele:

Kaija Koo klo 00:15-01:30

Kestosuosikki Kaija Koo palaa keikkatauoltaan. Marraskuussa 2016 ilmestyneen uusimman albumin suosikit Siniset tikkaat ja Nää yöt ei anna armoo (feat. Cheek) täydentävät naisen jo ennestään hittejä pursuavaa keikkaohjelmistoa. Kaija on ehdolla kolmessa kategoriassa vuoden 2017 Emma-gaalassa.
Kuuntele:

DJ Lapa

Legendaarinen DJ Lapa viihdyttää festikansaa väliajalla.

FESTIVILLA PIDÄTTÄÄ OIKEUDET AIKATAULU- JA ESIINTYJÄMUUTOKSIIN.

Lauantai (k-18)

Portit aukeavat klo 18

Unia klo 18.30-19.15

Tunteita ja tunnelmaa tihkuva Unia tarjoilee vaihtoehtomusiikkia ja poppikoukkuja.
Kuuntele:

K.A.J. klo 19.45-20.45

Vöyrin murteella valtakunnan tietoisuuteen ponnahtanut KAJ on nuoresta iästään saavuttanut jo legendaarisen maineen. Kolmen kaveruksen muodostama pohjalaisryhmä yhdistää esiintymisessään musiikkia, tanssia ja huumoria.
Kuuntele:

Tribute to Queen – Kimmo Blom klo 21.15- 22.15

Queen-tribuutillaan Helsingin Casinolla hurmannut Kimmo Blom tuo rocklegendan hitit ja näyttävän shown’sa festien lauantai-iltaan.

SANNI klo 22.45-23.45

Suomalaisartistien kärkinimi Sanni on vallannut paikan suomalaisten sydämissä itse säveltämillään ja sanoittamillaan biiseillä. Naisen omaa nimeä kantava uusin albumi julkaistiin vuoden 2016 lokakuussa, ja se myi ennakkoon platinaa. Albumin ensimmäinen single Että mitähän vittua keräsi kaikkien aikojen striimiennätykset ja oli alkusoittoa levyn tuleville hiteille Vahinko, Oo se kun oot (feat. Paperi T) sekä Ku Kanye Kanyee (feat. Cheek). Sanni vei vuoden naisartistin Emma-pystit vuosina 2014 ja 2016. Tänä vuonna hän on ehdolla kuudessa eri kategoriassa.
Kuuntele:

Poets of the Fall klo 00.15-01.30

Pitkän linjan rocksuosikki julkaisi viime vuonna Clearview-albumin, joka vei yhtyeen keikkailemaan myös ulkomaille. Pitkä kiertue päättyy kotimaan keikkalavoille.
Kuuntele:

DJ Lapa

Legendaarinen DJ Lapa viihdyttää festikansaa väliajalla.

FESTIVILLA PIDÄTTÄÄ OIKEUDET AIKATAULU- JA ESIINTYJÄMUUTOKSIIN.

Lasten festit (s)

Lasten festien la 17.6. klo 12-14, tapahtuma on kaikille ILMAINEN!

Hevisaurus

Dinosaurushevin suurnimi Hevisaurus on lasten suosikki. Vuonna 2009 perustettu bändi nappasi lastenmusiikillaan Emman vuonna 2010.
Kuuntele:

Mimi & Kuku

Lastenmusiikkiteatteriduo Mimi & Kuku ottaa lapset mukaan esityksiinsä. Energinen kaksikko käsittelee lasten maailman päivänpolttavia aiheita ja aktivoi esiintymisellään pikkuväen omaa ajattelua ja mielikuvitusta.
Kuuntele:

Liput

PERJANTAI 16.6. k-18
Liput 40 €/35 € S-etukortilla
+ toimitusmaksu

LAUANTAI 17.6. k-18
Liput 40 €/35 € S-etukortilla
+ toimitusmaksu

Kahden päivän lippu 16.6.–17.6.
70 €/60 € S-etukortilla
+ toimitusmaksu

Yhden päivän VIP-lippu 105 €. Sisältää aluelipun, illallisen FestiVillabuffetissa, Villa Sandvikenin sisätilojen käytön ja lasillisen kuohuviiniä.

Yhden päivän Yrityslippu 60 €. Sisältää aluelipun, yhden katuruoka-annoksen ruokarekasta ja neljä drinkkilippua. Saatavana yli 5 hengen ryhmille.

Liput ja lippupaketit saatavana Studio Ticketistä.

VIP- ja Yritysliput myy Villa Sandvikenin myyntipalvelu: puh. +358 20 7808850 tai myynti@villasandviken.fi

VIP-PAKETIT JA YRITYSLIPUT

VIP-paketit loppuunmyyty!

Yrityksille on tarjolla yrityslippuja, joihin kuuluu yhden päivän sisäänpääsy FestiVillaan, herkullinen katuruoka-annos festien ruokarekoista sekä neljä drinkkilippua.

LASTEN FESTIT

Lasten omana festipäivänä lauantaina rokataan Hevisauruksen tahtiin ja nautitaan Mimi & Kuku -duon musiikkiteatteriesityksistä. Lasten päivän tapahtumassa klo 12-14 lapset ja aikuiset pääsevät FestiVillaan ilmaiseksi! Lasten festit tarjoaa Vaasan kaupunki yhteistyössä FestiVillan kanssa.