Villan joulupöydät

Villa Sandvikenissa on kaunis joulun tunnelma

Villan joulupöytään katetaan kartanoiden perinteisiin resepteihin pohjautuvia ja lähialueiden riistasta sekä puhtaista raaka-aineista tehtyjä herkkuja.

VILLAN JOULUPÖYDÄT 1.–22.12.

Joululounas 42 € (ma–la 11–15, su 11.30–19)
Jouluillallinen 46 € (ma–la klo 17–21)

Alle 3-vuotiaat ilmaiseksi
3-14-vuotiaat 2 €/ikävuosi
15-vuotiaat ja sitä vanhemmat normaali hinta

23.12 klo 9-13 Puurojuhla 10 €/hlö sis. jouluglögi, joulupuuro, kahvi/tee ja joulutorttu

Ryhmiä pyydämme varaamaan pöydän etukäteen. Tutustu joulumenuihimme alla!

Tervetuloa!

JOULULOUNAS 42 €

(ma–la 11–15, su 11.30–19)

ALKURUOKAPÖYTÄ

  • Viherversosalaattia
  • Saunapalvattua kinkkua
  • Savustettua kalkkunanrintaa ja karpalocrèmea
  • Appelsiini-sahramigraavattua lohta ja hovimestarinkastiketta
  • Hauki-fenkoliballotinea
  • Sandvikenin maustesilakoita (nokkonen ja katajanmarja)
  • Glögisilliä ja sinappisilliä
  • Keitettyjä tilliperunoita
  • Skagen-tuulihattuja
  • Kirjolohenmätiä, smetanaa ja punasipulia
  • Maksapateeta ja timjami-puolukkasurvosta
  • Yrttistä sienisalaattia ja paahdettuja saksanpähkinöitä
  • Riistapateeta ja rosmariini-minttuhyytelöä
  • Ankkaterriiniä ja musteherukkahyytelöä
  • Ruisnappeja ja kylmäsavulohimoussea
  • Rosollia ja punajuurikermaa
  • Kasvisterriiniä

PÄÄRUOKAPÖYTÄ

  • Pintasavustettua lohta ja mornaykastiketta
  • Lanttulaatikkoa
  • Porkkanalaatikkoa
  • Imellettyä perunalaatikkoa
  • Haudutettua punakaalta, hernettä ja luumua
  • Björkensin perinteistä joulukinkkua ja konjakki-tyrnikastiketta
  • Poronpaistia ja portviinikastiketta
  • Kasvisvaihtoehto: Härkisragua (tomaattipohjaista italialaista pataa)

JÄLKIRUOAT

  • Glögipavlovaa
  • Puolukkapannacottaa, suklaata ja pistaasipähkinää
  • Sitruunakeittoa ja vaniljavaahtoa
  • Suklaakakkua

JOULUILLALLINEN 46 €

(ma–la klo 17–21)

ALKURUOKAPÖYTÄ

  • Viherversosalaattia
  • Saunapalvattua kinkkua
  • Savustettua kalkkunanrintaa ja karpalocrèmea
  • Appelsiini-sahramigraavattua lohta ja hovimestarinkastiketta
  • Hauki-fenkoliballotinea
  • Sandvikenin maustesilakoita (nokkonen ja katajanmarja)
  • Glögisilliä ja sinappisilliä
  • Keitettyjä tilliperunoita
  • Skagen-tuulihattuja
  • Kirjolohenmätiä, smetanaa ja punasipulia
  • Maksapateeta ja timjami-puolukkasurvosta
  • Yrttistä sienisalaattia ja paahdettuja saksanpähkinöitä
  • Riistapateeta ja rosmariini-minttuhyytelöä
  • Ankkaterriiniä ja musteherukkahyytelöä
  • Ruisnappeja ja kylmäsavulohimoussea
  • Rosollia ja punajuurikermaa
  • Kasvisterriiniä

PÄÄRUOKAPÖYTÄ

  • Pintasavustettua lohta ja mornaykastiketta
  • Lanttulaatikkoa
  • Porkkanalaatikkoa
  • Imellettyä perunalaatikkoa
  • Haudutettua punakaalta, hernettä ja luumua
  • Björkensin perinteistä joulukinkkua ja konjakki-tyrnikastiketta
  • Hirven ulkofileetä ja portviinikastiketta
  • Kasvisvaihtoehto: Härkisragua (tomaattipohjaista italialaista pataa)

JÄLKIRUOAT

  • Glögipavlovaa
  • Puolukkapannacottaa, suklaata ja pistaasipähkinää
  • Suklaakakkua
  • Suklaatryffeleitä (portviini, kuivattu vadelma ja tyrni)

JUUSTOT

  • Peltolan Blueta
  • Ylimartimon leipäjuustoa
  • Viinitarhurin juustoa
  • Tyrnihilloketta
  • Karpalohilloketta
  • Omenahilloketta