Upplevelser sedan år 1846

BOKA BORD

Nyheter

INGEN LUNCH FÖR TILLFÄLLET

SMAKER SOM HAR EN HISTORIA

Villa Sandviken har en fin atmosfär, gångna tiders charm och fängslande smaker. I Villa möts gammalt och nytt. På tallriken kombineras traditionella tillagningssätt med moderna kryddor. Smörj kråset med rätter som tillretts i träkolsgrillen. Låt dig fängslas av bakverk av vår egen konditor. Villas historier ger oss inspiration, god mat är vår passion.

Välkommen till Villa Sandviken!

Läs mer om Villans kök

VILLANS JUL 2020

Årets festligaste tid är snart här!
I Villa Sandviken finns utrymmen för både mindre och större evenemang. Koppla av och njut av god mat i det ljuvliga vinterlandskapet och låt dig svepas med av atmosfären.
Våra kunders och vår personals välbefinnande är ytterst viktigt för oss. Vi gör allt för att säkerheten och hygienen i vår restaurang är på en så hög nivå som möjligt.

Läs mer

KOM FÖR ATT TRIVAS I KÄLLAREN

I Villas källare öppnar sig en egen värld. I Villas restaurang Kellari kan du avnjuta rätter i bistrostil, skatter från vinkällaren och njuta av den mysiga lönnkrogsstämningen.

Bekanta dig med Källaren

EN FEST FÖR STORA KÄNSLOR

Drömmer ni om ett bröllop i herrgårdsstämning? Är kristallkronor och linnedukar pricken över i på era drömmars fest? Er viktiga dag förtjänar att firas i kulisser som ni drömt om.

Läs mer om våra festtjänster

STORA TANKAR, NYA IDÉER

Villans fyra kabinetter Pavlova, Sibelius, Sanmark och Kesähuvila ger rum för tankar. De tjusiga kabinetterna betjänar konferensgäster på andra våningen.

Läs mer om våra konferenstjänster