Restaurang Villa:

mån–tor

11–22

fre

11–23

lör

12–23

sön

11.30–19

Villans Kellari:

tis–tor

18–24

fre-lör

18–02

sön–mån

stängt

Villans jul

Delikatesserna på Villans julbord är gjorda på traditionella recept av produkter från närområdet, så som vilt och ekologiska råvaror.

Läs mera

SMAKER SOM HAR EN HISTORIA

Villa Sandviken har en fin atmosfär, gångna tiders charm och fängslande smaker. I Villa möts gammalt och nytt. På tallriken kombineras traditionella tillagningssätt med moderna kryddor. Smörj kråset med rätter som tillretts i träkolsgrillen. Låt dig fängslas av bakverk av vår egen konditor. Villas historier ger oss inspiration, god mat är vår passion.


Välkommen till Villa!

Läs mer om Villas kök

KOM FÖR ATT TRIVAS I KÄLLAREN

I Villas källare öppnar sig en egen värld. I Villas restaurang Kellari kan du avnjuta rätter i bistrostil, skatter från vinkällaren och njuta av den mysiga lönnkrogsstämningen.

Bekanta dig med Kellari

EN FEST FÖR STORA KÄNSLOR

Drömmer ni om ett bröllop i herrgårdsstämning? Är kristallkronor och linnedukar pricken över i på era drömmars fest? Er viktiga dag förtjänar att firas i kulisser som ni drömt om.

Läs mer om våra festtjänster

STORA TANKAR, NYA IDÉER

Villans fyra kabinetter Pavlova, Sibelius, Sanmark och Kesähuvila ger rum för tankar. De tjusiga kabinetterna betjänar konferensgäster på andra våningen.

Läs mer om våra konferenstjänster

SOMMAREN OCH FESTIVILLA KOMMER ÅTER!

UTNYTTJA FÖRHANDSERBJUDANDET:

Företags- och VIP-biljetterna är till salu redan nu! Skaffa din biljett till sommarens roligaste festival, nu till ett förmånligare pris.

Läs mera