Vi öppnar igen
den 21.4.2020!

BOKA BORD

SMAKER SOM HAR EN HISTORIA

Villa Sandviken har en fin atmosfär, gångna tiders charm och fängslande smaker. I Villa möts gammalt och nytt. På tallriken kombineras traditionella tillagningssätt med moderna kryddor. Smörj kråset med rätter som tillretts i träkolsgrillen. Låt dig fängslas av bakverk av vår egen konditor. Villas historier ger oss inspiration, god mat är vår passion.


Välkommen till Villa!

Läs mer om Villas kök

FestiVilla 2020

Sommaren bästa fiilis!
FestiVilla ordnas i Vasa fredag ​​12 juni 2020. Samarbetet med Rockperry Festivalen fortsätter även år 2020.
Villa Sandvikens egna festival, FestiVilla, har tagit sin plats i Vasabornas hjärtan. Den fjärde FestiVilla festivalen kommer att hållas på fredagen 12 juni på den redan bekanta platsen och med ett i stort sett bekant koncept.

Läs mera

KOM FÖR ATT TRIVAS I KÄLLAREN

I Villas källare öppnar sig en egen värld. I Villas restaurang Kellari kan du avnjuta rätter i bistrostil, skatter från vinkällaren och njuta av den mysiga lönnkrogsstämningen.

Bekanta dig med Källaren

EN FEST FÖR STORA KÄNSLOR

Drömmer ni om ett bröllop i herrgårdsstämning? Är kristallkronor och linnedukar pricken över i på era drömmars fest? Er viktiga dag förtjänar att firas i kulisser som ni drömt om.

Läs mer om våra festtjänster

STORA TANKAR, NYA IDÉER

Villans fyra kabinetter Pavlova, Sibelius, Sanmark och Kesähuvila ger rum för tankar. De tjusiga kabinetterna betjänar konferensgäster på andra våningen.

Läs mer om våra konferenstjänster