Villans bröllopstjänster

En fest för stora känslor

Drömmer ni om ett bröllop i herrgårdsstämning? Är kristallkronor och linnedukar pricken över i på era drömmars fest? Er viktiga dag förtjänar att firasi kulisser som ni drömt om.
I historiska Villa Sandviken firar ni kärlekens fest i en unik miljö. Villan som ligger i Sandviksparken i Vasa erbjuder ett perfekt ställe för stora fester. Villan som byggdes 1846 hänför med sin skönhet och berättelser från förgången tid. Villan har bland annat besökts av den mästerliga kompositören Jean Sibelius och balettdansösen Anna Pavlova.

Kärlek i luften

Oavsett om ni samlar samman hela släkten eller ett mindre sällskap vänner på er stora dag, erbjuder Villa Sandviken en oförglömlig miljö för alla tillställningar, i harmoni med festens storlek.
I Villas fantastiska matsal serveras mat, dryck och trivsel sent in på natten. Rummet domineras av guldtoner, vattengröna nyanser samt ljus som flödar in genom husets originalfönster, bakom dessa skymtar havet.
Även möblemanget är en eloge till Villas historia. Matsalsstolarna är av samma modell som fanns i byggnaden när den byggdes på 1800-talet.
Salen rymmer festsällskap om sammanlagt 120 personer.

En dag som vi aldrig glömmer

Villas bröllopspaket ger festens huvudpersoner möjlighet att fokusera på det väsentliga, njuta av den stora dagen med nära och kära. När Villas anställda sköter festarrangemanget från början till slut, har också
brudparets närmaste mer tid att uppleva festdagens oförglömliga stunder. Välj det alternativ som passar er bäst av våra två bröllopsmenyalternativ. Buffet- eller bordsserveringsmenyn innehåller båda allt från lokalhyra och meny till dekorationer, så att er bröllopsdag och förberedelserna blir så bekymmerslösa som möjligt. Vi bjuder brudparet på en kostnadsfri bröllopsnatt i valfritt temarum på Original Sokos Hotel Vaakuna Vasa.

Bröllopspaketet inkluderar

Lokalhyra
Välkomstdrink mousserande vin (eller alkoholfritt alternativ)
Bröllopsmeny
Servering
Ljudåtergivning
Dukar och tygservetter
Bordsdekorationer (blommor och ljus)
Menykort
Placeringskort
Två planeringsmöten och provsmakning av bröllopstårtan på den valda menyn
Vi bjuder brudparet på en kostnadsfri bröllopsnatt i valfritt temarum på Original Sokos Hotel Vaakuna Vasa

Bröllopsgästerna har tillgång till Villas festsal,
Spegelsalen, två valfira kabinetter på Villans övre våning och framsidans altan mot staden
På Villas gårdsplan finns en stor parkering.

Mer information och bokningar: +358 20 780 8850 myynti@villasandviken.fi